Om mig

Jag är en 25 årig tjej som bor i mellansverige och jag och min sambo har nu efter ett års försök till att bli gravid sökt hjälp på kvinnokliniken. Haft oregelbunden cykel ända sedan jag fick mensen första gången men efter att jag slutade med p-piller har den blivit ännu konstigare. Var iallafall på första besöket i torsdags då jag även fick göra ett vaginalt ultraljud. På vulet visades att jag hade många äggblåsor i mina äggstockar vilket gör att jag inte så ofta får ägglossning, pco äggstockar. Dessutom konstaterades att jag har en hjärtformad livmoder med liten skiljevägg. Här börjar vår resa med barnlöshetsutredning och förhoppningsvis behandling som leder till att vi får vårt efterlängtade barn.
 
Vi vill vara anonyma iaf nu från början eftersom det endast är några få som vet om att vi försöker bli gravida men vi får se hur det blir i framtiden:-)
 

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0