75% Check✔️

Idag har det gått 75% av beräknad graviditetstid. 10 veckor kvar, det börjar närma sig!!

I morgon går vi in i vecka 31. 👍😀
Jag mår fortfarande riktigt bra förutom halsbrännan och värk i kroppen om jag gått eller stått för mycket. Magen den växer och lillen sprattlar på där inne. Hicka har han flera gånger om dagen vår lille son. Fortfarande rör han sig väldigt obehindrat där inne och snurrar runt😜 tycker det borde börja bli trångt för honom att röra sig snart.

Vi böjar känna oss något stressade över att få klart övervåningen. Golvvärmen får vi in om kanske två-tre veckor och sedan ska golvet läggas, mattor, tapeter och alla lister samt målning. Så frågan är om vi verkligen kommer hinna innan lillen är här?!? Men annars ordnar det sig om inte allt hinner bli klart. Vi får väl ha kvar vårt sovrum på nedervåningen första tiden isåfall. Lillen behöver egentligen inte stor plats men alla hans saker tar upp större delen här nere snart😂😂. Han har ju mer saker än vad jag och sambon har😜.

Vi vår väl se hur mycket vi hinner.

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0