35 (34+1)

Nu är vi i vecka 35 (34+1) och det är mindre än 15% av graviditeten kvar. Gud vad vi längtar efter vår lille son nu❤️.

Planeringen här hemma går väl inte riktigt som vi hade tänkt. Men golvvärmen är inne och skivor på golven i tre av fem rum så det börjar närma sig. Men med tanke på att det är 40 dagar kvar tills lillen är beräknad så får vi nog bo kvar på nedervåningen ett tag till. Kommer bli väldigt trångt men vi får som sagt ta bort Ingrids (systerdotterns) växasäng eftersom hon knappt är här numera då hon börjat skolan och därmed måste bo inne i stan. Men skulle hon vilja komma till oss så finns möjlighet till madrass tills rummen på övervåningen är färdig.

Iaf så fick jag för mig att bädda vagnen igår så nu står den fint bäddad här. Dock med ett annat täcke över så att det inte blir dammigt och massa hundhår överallt. Har även myggnät över för att minska hundhår där inne. Känns ändå bra att ha någonting färdigt eftersom spjälsängen fortfarande ligger i delar under vår säng.. Men snart ska den få komma fram den med.

Förra veckan 34(33+0) var vi på ännu ett barnmorskebesök. Allt såg fortsatt bra ut med lillen och mig. Och troligen låg han med huvudet ner pch rumpan upp så nu hoppas vi på att han fortsätter med det.

Vi fick skriva på papper till bvc och gick igenom lite förväntningar och sånt inför förlossningen. Skulle behöva sätta mig och skriva ner ett Förlossningsbrev men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Får väl se hur det blir med det. Det viktiga har ju redan barnmorskan skrivit ner.

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0