Semestern snart slut..

I morgon börjar sambon jobba igen. Trist att denna sommar gått så pass fort som den gjort och vi har inte gjort speciellt mycket. Blivit alldeles för lite gjort på övervåningen då vissa dagar varit alldeles för varma för att ha ork att hålla på där uppe. Vi har nästan hunnit gipsat klart alla väggar, har lite kvar i lille E:s rum. Sedan har vi inte gjort klart med golvvärmeslangarna i golvetsom vi tänk då den första rörmokaren inte kom trots att han lovat flera ggr. Så efter tre veckor ringde vi till en annan som kom dagen efter👌👍. Så till veckan kan vi beställa allt till golvet också.

Snart kommer vi till det svåraste av allt där uppe, tapeter!! Fy vad jag gruvar mig för att välja. Tänk om man ångrar sig. Men det kommer få bli ljusa tapeter i hall/tv-rum och i vårt sovrum. I bebis rum blir det troligen något som går i grått så kan man bestämma färg med själva inredningen. Ingrid (min systerdotter) vill helst ha rosa och svart i sitt rum, men eftersom hon börjar förskoleklass till hösten kommer hon vara hos oss mindre och det får nog bli tapeter som passar till oss alla. Ganska små rum också och inte så mycket ljus insläpp så svart och rosa blir nog lite väl mörkt. Klädkammaren får nog även den bli i någon ljus färg.

På semestern kom vi iallafall iväg ner till Stockholm en dag för att träffa Stellas syskon och mamma. Det blev en heldag med bad och massa bus. På eftermiddagen åkte vi till uppfödaren och blev bjuden på grillat😊. En riktigt trevlig dag blev det.

Nu ska vi ta vara på den här sista semesterdagen. Vi har planerat att ta en tur ut med båten och sedan försöka få något mer gjort på övervåningen.

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0