Vecka 39 (38+0)

Idag går vi in i vecka 39 och det är 13 dagar kvar tills beräknad födelse. Jag mår ganska bra, har mer energi nu än vad jag haft tidigare under graviditeten. Vore det inte för halsbrännan och för att foglossningarna kommit tillbaka så skulle jag må riktigt bra. Men dåna vill vi verkligen att han ska ta och komma ut vår lilla bebis. Allt är färdigt för honom här hemma. Kommer dock sakna att ha honom i magen så otroligt mycket. Så himla underbart och magiskt att få uppleva allt detta och att få känna fosterrörelser är det bästa jag någonsin varit med om. Hoppas verkligen att vi får möjlighet till att ge vår bebis ett syskon i framtiden så att vi får vara med om detta igen. (Får se om jag säger lika efter förlossningen😂😂).

Igår var vi inbjuden till familjecentralen för att kolla på lokalerna, träffa personalen och få information. Jag har varit dit tidigare på öppna förskolan med Ingrid men BVC delen blir nytt här. Var mycket med Ingrid på BVC när hon var liten men hon gick inne i stan. Men det känns jättebra och första besöket blir hembesök när vi kommit hem från BB.

Mina dagar spenderar jag mest hemma i soffan i sällskap med vår hund Stella och väntar på att värkarna ska börja. Mattias har varit hemma nu i tre dagar pga influensa men idag är han tillbaka på jobbet igen så något ensamt här hemma. Igår var min mamma hit och hjälpte mig med att putsa undan fönster. Dock hann jag sätta sambon i jobb så de fyra värsta fönstrens fick han ta😜. Lika bra att passa på nu när man kan skylla på graviditeten. Har lite svårt att hänga utanför och så just nu. Så nu är alla 13 fönster putsade, och vilken skillnad det är att putsa fönstrens på övervåningen än här nere. De nya är treglas sådär blir bara två sidor som behöver putsas och så är de fällbara så man slipper hänga utanför. Så himla praktiskt. Tvättade även upp alla gardiner och duschade alla blommor så nu är det en mycket fräschare känsla här inne. Hur skönt som helst att ha det där gjort innan lillen är här.

Idag har jag fått undan en stor hög med tvätt så nu är tvättkorgen tom igen förutom ett lakan. (Iaf tills ikväll när Mattias kommer hem😜). Han är iväg med jobbet och äter middag så jag ska försöka komma på något att äta jag med. Är dock inte så sugen på mat nu mera. Men något måste jag äta iaf för lillens skull.

Näe nu ska jag sluta pladdra på och göra någon nytta här hemma istället. Kanske riva ur sängkläderna så tvättkorgen fylls på igen😜.

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0