Undersökning och planering inför FET

I måndags 18/2 var vi på läkarbesök på CVL och planerade inför frysåterföring. Vi pratade lite om hur det gick förra gången, om graviditeten och förlossningen. Sedan gick vi igenom alternativ och gjorde en vaginal ultraljudsundersökning. Som väntat visades pco äggstockar. Ca 20 äggblåsa på höger sida och något färre på vänster. Största äggblåsa var 7mm och då var jag ändå på cd 12 så det blir en lång cykel denna månad oxå. Dock börjar jag få symtom som tyder på att äl är på gång snart. Är i dag på cd18. 
 
Iaf så fick jag med mig letrozol för att vi ska veta ungefär när jag kommer få ägglossning. Ska ta 2tbl per dag från dag 3 tror jag. Fick ett papper med där allt står. Ska även in på ett ultraljud på cd14. Och sedan börja med ägglossningsstickor. 
 
Vi kommer nog vänta tills mensen som kommer i april just för att vi annars kommer få bf runt 22-25 december. Känns så sent på året och mitt i julbestyren och kan man planera så kanske man borde vänta en månad?!. Är dock så kluven hur man ska göra. Jag vill ju börja helst nyss och egentligen spelar det ingen roll när bebis kommer bara vi lyckas❤ 
 
 
 

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0