Vecka 18 (17+2)

Nu är vi i vecka 18 och det är mindre än två veckor tills ultraljudet. Vad vi längtar ❤ Bebis känner jag mer och mer nu. Dock har jag jämnt små fadder sedan tidigt typ v. 13. Men nu känns det mer små sparkar. Inte ofta men ibland är det full fart på lilla pyret. Hjärtljuden lyssnade jag på häromdagen oxå. Lugnade mig en hel del. Även fast man känner å har symtom så blir man nojjig. Men om 11 dagar får vi äntligen se vem som gömmer sig där inne❤.
 
I midsommarhelgen har vi varit med min kusin och hennes familj. Först på midsommarfirande där vi åkte traktorvagn, dansade kring midsommarstången, käkade lunch och barnen badade. Sen var vi hemma hos dem och åt gott och bara tog det lugnt. Kan det bli annat med fyra barn, två gravida och dessutom hade Mattias jour. Men vi hade det supermysigt❤. På lördag hade vi musikkväll här i byn så då var vi nere på förmiddagen och ställde iordning inför den å sen såklart var vi där hela kvällen. Söndag var vi ner och städade undan allt igen. Sen var vi ute å gjorde saker på gården och sedan middagsgäster sen midsommar hos min kusin. 
 
Nu har Mattias semester så nu ska vi ta våra på de här fyra veckorna. Kommer säkert vara swisha förbi. Nu sover barnen än och Mattias åkte in till byn för att handla lite go frukost 🤗😀
 
 
 

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0