Härlig dag!

Idag har vi varit utomhus hela dagen, det har varit så varmt i solen. Så underbart! Ingrid har lekt, Elton har gungat, legat ute i babygymmet och invigt sittdelen i vagnen. Dock blir det nog liggdel ett tag till då han sover bäst i den skulle jag tro. Mattias höll på med veden och Simone hade kompisar här så de skruvade på epan som ännu en gång inte startar. Pappa var också hit och hälsade påsen sväng och så blev det lunch ute, grillad hamburgare och korv. 


Jag passade även på att dammsuga och riva ur sängkläder när alla var utomhus. 

Ikväll blir det Valborgs firande nere vid Sundet med familj och vänner. Eltons första! 

Förhoppningsvis går det bra med honom. Han är så inställd på att han ska sova i sin säng vid 19-20 tiden så det kan bli grinigt men vi håller tummarna. Tur vi kan gå in i timmerstugan och sätta oss om vi vill. Amning är det ända som får tyst på honom när han blir grinig på kvällarna. 

Nu ska jag börja förbereda inför kvällen, Ingrid ska in i duschen och så måste vi fixa någon middag. Mattias är nere och ordnar med brandsäkerheten inför kvällen.

Hoppas ni får en trevlig Valborg!!

Kram kram! 

Vår längtan efter liten

Liza heter jag och är 26 år, bor med min sambo i ett hus ute på landet. Vi väntar vår första ivfbebis i november 2016. I bloggen kommer jag skriva om graviditeten, vår son, renovering, hundar och allmänt vad som händer i vår vardag.

RSS 2.0